Снимка: Reuters
fallback

Футболният ни национал Валери Божинов отново получи песен, посветена на него. Този път обаче за негово съжаление тя не се пее от красива фолк певица, а от феновете на Спортинг.

Песента "Довиждане, Божинов" вече се върти в YouTube и се радва на голяма популярност сред феновете на "лисабонските лъвове".

"О, Божинов, ти беше клоун. Български клоун... Трябваше да оставиш момчето да бие дузпата", се пее в песента, която звучи на португалски.

Oще по темата

"О, Божинов, ти си лош. Имаш лице на бик, и врат – също!", продължава песента и замесва дори съпругата на българина – Николета Лозанова.

"Вие с Матиас (бел.р. халфът Матиас Фернандес, който трябваше да бие дузпата) никога няма да бъдете приятели извън терена. А Матиас нае три момчета да пребият жена ти", завършва португалския хит.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 12 години

"Имаш лице на бик, и врат също!" И си почти толкова умен.

70

завислив българин

преди 12 години

А всъщност ти кой си,някой невероятен талант ли,или ти му даваш пари,че ще се бъркаш там кадето не ти е работата...На теб Божинов казва ли ти каде да ходиш с кой да се виждаш и как да харчиш парите си,а бе ***,казва ли ти...Защо говорите за на хората парите,явно много ви е яд,ти сигутно нямаше да избухваш,ако беше милионер на 20 и нещо си години..И някой да ти казва как да си харчиш твойте пари,изкарани с твойте крака,не с краката на пюещите тука,защото те знаят как да харчат чуждите пари..

69

УлтраЦСКА1948

преди 12 години

....че сватби ли не бяха КУЛТОВИ.... чак ако не се лъжа Дико Сашов ги дава пряко по Канал 3.... че поп фолк фурии ли не бяха.... че манекенки ли... че дискотеки ли... че Хуйволета Лозанова ли накрая като за капак....:) Че голяма звезда... че млад и много переспективен...! Пълен смях! Някой да ми каже след Лече и малко в Юве... къде Валери Лозанов е бил наистина "звезда" и се е държал като "звезда" а НЕ като разглезено и разлигавено чалгарче?!?... Защото нямам спомен! Сега да ходи в Латекса! :)!

fallback