Грег и Линдзи - един и същ човек. Снимка: swns.com
fallback

Американецът Грег Уокър, който отскоро гордо носи името Линдзи, е най-високият мъж, сменил пола си, съобщава "Дейли мейл".

Бившият баскетболист, който мина при нежния пол, е с ръст от 213 сантиметра и е бил редовно тормозен от фенки за автографи.

Новата Линдзи обаче е категорична, че предпочита да си остане само приятелка с момичетата и да си говорят за мода и за "момичешки" неща.

В даден момент от живота си Грег се почувствал жена и започнал да облича дамски дрехи. Потърсил лекарска помощ и бил посъветван да взима женски хормон естроген.

Така се сдобил с атрактивна дамска външност и със сутиен с мярка 85B.

Уокър е роден в щата Охайо и имал типично "момчешко" детство. Станал добър спортист и дори получил стипендия в "Сентръл Мичиган колидж", но на 21 години зарязал ученето и спорта и написал писмо до родителите си, в което им обяснил, че желае да смени пола си.

Той изцяло ще стане жена, като смени и половите си органи в края на тази година или в началото на 2013 г.

Грег-Линдзи се свързал с представители на Гинес, за да признаят официално рекорда му на най-висок мъж, сменил пола си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

До 70 -Жена:

преди 12 години

175 см висока? Ти на джуджета ли си попадала или на бушмени?

69

фермер

преди 12 години

хубава е новата булка - яка, ще копа

68

Жена

преди 12 години

Четейки коментарите,никъде не видях някой мъж да се изкаже от чисто естетическа гледна точка ,дали тази "жена" е хубава,сексапилна и т.н.Аз съм 175 висока /60 кг/и не един и два пъти съм чувала мъже да ми казват че съм била "едра","яка",някой даже и "грамадна",а тази "женичка",дето е над 2 метра някои даже я намират за симпатична.Що за извратено мислене? От тук нататък нека някой посмее да ми каже,че съм едра,голяма жена....

fallback