fallback

Общ преглед

Всеки ден през 2011 година Dnes.bg прави за вас подбор на най-впечатляващите снимки от България и света в рубриката "Денят в снимки".

От 20 декември всеки ден ви представяме най-интересните снимки за отминаващата 2011 година – месец по месец.

След като вече видяхте най-интересните снимки до ноември, преди да вдигнем чашите на новогодишната трапеза, време е и да погледнем и към последния месец на 2011 година.

Ако сте пропуснали най-интересните снимки от годината досега, може да ги видите тук. Ако сте го направили, остава да ви кажем само едно: Наздраве!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

fck

преди 12 години

хахаха тоя със голф топките по очите ме разби прилича на Попай моряка... и пак активистки ни радват окото ... също котето и мишката на последната снимка са мн яки :D

10

Анонимен

преди 12 години

Тоя със смачканото лице на снимка 11 изглежда на Станишев на стари години...или поне ако не на него, на тези дето гласуват за него.

9

Анонимен

преди 12 години

Няма по непрофесионален сайт от вашия! Първо цъкам снимките до 12 и се оказва, че за да видя всичките 14 трябва да кликна на друго място. След това пак ги почвам от начало, но някои са нелепо прекадрирани, като тази с котката при която в разширения вариант вече не се нижда мишлето. Вземайте се в ръце, че скоро сами ще си четете и гледате сайтчето. Може да сте спечелили някоя-друга стотинка затова, че кликах двойно, но ме загубихте като потребител!

fallback