Снимка: Reuters
fallback

Мъжете смятат, че са най-привлекателни за противоположния пол на възраст между 20 и 29 години, но според дамите те са най-сексапилни, когато прехвърлят 40-те.

Това пише в. "Сън", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по поръчка на веригата магазини "Дебънамс".

Анкетата показва, че жените намират за най-привлекателни мъже като 40-годишния Гари Барлоу от "Тейк дет" и 43-годишния изпълнител на ролята на Джеймс Бонд Даниъл Крейг.

Авторите на проучването са установили, че представителките на нежния пол се смятат за най-атрактивни след 30 години – на същата възраст, на която и мъжете ги намират за най-сексапилни.

Допитването показва още, че и двата пола харчат най-много пари за себе си, когато достигнат пика на притегателната си мощ.

Жените, прехвърлили 30-те, най-често си купуват бельо и парфюми, а представителите на силния пол над 40 години – елегантни костюми и козметични продукти.

"Мъжете са като виното - с възрастта те съзряват в нещо, с което дамите искат да вечерят", казва Вики Хюит от "Дебънамс".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

до 79

преди 12 години

За да си отговориш сам на този въпрос трябва да знаеш определението за мъж и жена. На 20г. ти не си нито жена нито мъж все още организма ти расте, много често това продължава до 25г. Така че да разглеждаме някой като мъж или жена, то той трябва да има житейски опит, определени качества и отговорности, и най-вече за жени да е над 30г. за мъжеда е поне над 33г.

78

до 78

преди 12 години

Ами и аз точно за това говоря - начин на мислене. Хората си мислят за коли, за апартаменти, за барове и не можеш да ми кажеш, че не е така, днес всеки втори е с кола, която на практика ползва само за работа защото няма пари, а до работа може да отиде и с автобус, но според повечето не е "престижно". Като дойде нова "мода" и ще си сменим гардероба защото видиш ли може лилаво с оранж изобщо да не ми приляга, но понеже е модерно ще се направя на ***, високите токове,килограмите грим, и т.н.

77

Анонимен

преди 12 години

Някои казвате,че се по-харесвате сега примерно 32-40 отколкото когато сте били на 20-25.Няма как да е така реално истински,поне аз така смятам.Това го казвате един вид за защита може би,че сега примерно на 35,36..се харесвате повече,отколкото като сте били на 20 и няколко...Има огромна разлика на жените на 20 и 35г...На 30-35-40 Стават по-зрели,по-знаещи какво искат,по-опитни...Но не изглеждат като 20 годишни..Поне аз смятам така като не си налагам мнението.И все пак всеки остарява..

fallback