Снимка: архив, Reuters

Деми Мур е дала нареждане на адвокатите си "да накажат" Аштън Кътчър с развода, въпреки че имат предбрачно споразумение, съобщи Контактмюзик.

Актрисата обяви тази седмица, че с Аштън Къчър се развеждат. Това стана, след като се разбра, че той й е изневерил с друга жена. Деми Мур му е толкова ядосана, че иска да получи част от личното му състояние, въпреки че са подписали споразумение преди сватбата си.

Когато сключваха брак през 2005 г. Деми Мур беше много по-известна от Аштън Къчър. Тя притежаваше 97 милиона щатски долара, към които се добавяше и състоянието й от 50 милиона долара, получено при развода с втория й съпруг Брус Уилис.

Аштън Кътчър, който е с 16 години по-млад от нея, тогава беше в началото на кариерата си и не особено богат. Сега обаче той получава по 450 000 долара за епизод от "Двама мъже и половина".

Още по темата

Деми Мур иска да накаже Ащън Къчър финансово, защото е разбил сърцето й. За целта тя ще претендира за дял от печалбите му след сватбата на основание, че е допринесла много за постиженията му.

"Тя се готви за горчива борба. Независимо дали ще победи, урокът ще му излезе скъпо" - каза неназован източник. През септември сп. "US Weekly" публикува подробния разказ на 22-годишна жена за флирта й с актьора в Лас Вегас. Дамата не спести пикантни детайли, като например, че с Аштън Кътчър са се къпали голи в джакузи и са правили необезопасен секс.

Деми Мур има зад гърба си още два провалени брака - с певеца Фреди Мур и с холивудската звезда Брус Уилис, от когото има три деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase