Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Психолозите твърдят, че всеки подарък съдържа определено послание и разкрива много за отношенията между двама души. Това естествено важи само за подаръците, които мъжът сам е избрал.

Пътуване – вие сте всичко за него

Ако той ви зарадва с пътуване, по този начин казва, че вие сте целият негов свят. За него няма да е трудно изцяло да промени живота си, за да бъдете щастливи вие. Не е прекалено свързан с майка си. Ще направи всичко, които поискате от него. Такива мъже са реалисти, премерени са и са сигурни в себе си.

Шоколад - иска да задълбочите отношенията си

Ако получите шоколад от партньора си, независимо дали по някакъв повод или ви го е донесъл „просто така“, той има желание да се обвърже, държи на вас, твърдят психолозите.

Макар че според повечето жени бонбониерата е лишен от фантазия подарък, шоколадът като подарък означава, че той ви приема като особено скъп нему човек, с когото иска да задълбочи отношенията си. Мъжете, които подаряват шоколад, са романтични, сигурни са в любовта си и смятат жената за изключително важна част от своя живот.

Скъп подарък – несигурен мъж

Мъжете, които купуват само скъпи подаръци, несъзнателно изпращат посланието, че са силни, но често пъти всъщност са несигурни.

Тези, които правят покупката в последния момент, не са заинтересовани от сериозна връзка, а тези, които никога не правят подаръци, са бунтовници, винаги са сами и срещу всички.

Книга – мисли, че ви познава

Ако мъж ви подари книга, то той е убеден, че ви познава добре. Такива мъже често са предвидими, но стабилни и предани.

Накит – иска да се ожени за вас

Ако мъжът най-често подарява накит, той ви вижда като съпруга, като жената, с която иска да остарее. Независимо дали накитът е скъп или не е, той символизира желанието за трайно обвързване.

Парфюм – плаши се от обвързване

Мъжът, който ви подарява парфюми, несъзнателно изпраща посланието, че за него сте привлекателна и скъпа, но се отнася към вас само като към допълнение към своя живот. Парфюми според специалистите най-често подаряват мъже, които не желаят да се обвързват.

Домашен любимец – мисли за семейство

Ако ви подари домашен любимец, то мъжът несъзнателно изпраща посланието, че иска семейство и ви вижда до себе си в бъдеще. Домашният любимец е задължение и преданост, така мъжете приемат жените, на които подаряват животинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase