fallback

Общ преглед

 

Покойната британка Етел Грейнджър е имала талия само 35 см заради сексуалните желания на съпруга си.

Сега италианският "Vogue" публикува на корицата в септемврийския си брой снимка на манекенката Стела Тенант, която с помощта на фотомонтаж изглежда като Етел и посвещава уводния си материал на жената с най-тънката талия, вписана в Книгата на рекордите на Гинес.

Етел Грейнджър е родена през 1905 г., умира на 77-годишна възраст. Съпругът й астрономът Уилям Арнолд Грейнджър смятал, че заради модата от 20-те години на ХХ век жените изглеждат "плоски като дъски".

Той изисквал от Етел да носи корсет, а накрая я убедил да го носи и докато спи. С времето талията й станала невероятните 35 сантиметра.

Уилям бил убеден, че жената може да има повече деца, ако си стяга талията. Освен това той се наслаждавал на високите токове и пиърсинга. Затова в очите му Етел е била съвършената жена.

Семейство Грейнджър, изразяващо се по специфичен начин, създава субкултура в Лондон, присъствала по страниците на списанията над 20 години.

Все пак може би е притеснителен фактът, че списание като "Vogue" поставя акцент върху фигура и структура, която сигурно ще бъде критикувана от хора, борещи се против анорексията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

aneliya

преди 12 години

tova e dosta grozno ujas

97

laura

преди 12 години

На тази мъжът ѝ е бил *** перверзника !

96

soso

преди 12 години

Качвайте още такива снимки на изтрещели лелички и после се чудете защо децата ви не се хранят нормално и боледуват,като си мислят,че се слабее с гладуване

fallback