Дъщерята на Том и Кейти пръска цяло състояние за обувки. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

5-годишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс притежава колекция от дизайнерски обувки за повече от 100 хиляди британски лири.

Малката Сури имала дори няколко чифта обувки с висок ток, специално изработени за нея. Макар и на крехка възраст, момичето вече имало и любими дизайнери.

Сури настоявала да носи висок токове и баща й  бил щастлив да задоволява желанията й.

„Колкото повече расте, толкова по-малко иска да носи равни обувки“, издаде източник пред сп. „Britain's Star”.

„Дори когато ще си играе с децата или ще се разхожда на плажа, тя плаче, ако Кейти посегне  към чифт сандали. Тя буквално плаче: „Не, мамо, не! И после посочва обувките, които иска да носи, без значение колко са неподходящи“, разяснява източникът.

Самият Том Круз казва, че Сури ще стане модерна като майка си.  Кейти обаче започнала да се уморява от прищевките на дъщеря си, тъй като момичето искало да избира също дрехите и обувките на родителите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

англия

преди 12 години

добре де.хората с честен труд са си спечелили милионите и ще си ги харчат както си искат.вие откъде знаете,че примерно не дават за благотворителност и за бедни дечица?? но няма как да изхранват целия беден свят нали??? вие си гледайте вашето дередже вместо да критикувате само.аман.

64

софиянец

преди 12 години

и ние трябва да сме трогнати от новините за ***-педофил от най-гнусната секта, "съпругата" му и гнусното им изчадие??? колко български деца нямат какво да ядат? да ви *** на редакцията!

63

3

преди 12 години

За умиращите от глад деца са виновни само и единствено родителите им. Откъде-накъде някой ще си прави 10 деца, а аз ще му ги храня!? И на вас - умните и справедливите, цигарите на месец ви струват колкото годишния доход на едно семейство в Сомалия, ама надали някой от вас е спрял цигарите за дава пари за чуждите деца... Аз също смятам, че ходенето на високи обувки е вредно за петгодишно момиче, ама хайде всеки да си гледа в неговата паница...

fallback