Блондинките си имат и международна асоциация. Снимка: архив Булфото
fallback

Днес е международният ден на блондинките.

Известен факт е, че естествените блондинки са на изчезване, защото тъмният ген е доминантен и според редица учени с времето съвсем ще се стопи.

Според биолози естествените блондинки ще изчезнат от лицето на Земята през 2202 г. А последната блондинка ще се роди във Финландия, където живеят най-много русокоси мъже и жени.

Първата известна блондинка в историята е богинята Афродита, която е получила златните си кичури като подарък от Зевс.

След трудна селекция събрахме част от холивудските екранни богини, които да внесат слънцето в офиса, дома или където и да сте.

Кейт Хъдсън, Камерън Диас, Рийз Уидерспуун, Скарлет Йохансон, Чарлийз Терон и още куп руси и красиви жени може да видите в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Гореща блондинка

преди 13 години

До 80.В пост 70 човекът е обяснил точно. А още по-точно: 1/4 ***(ка) + 3/4 бял човек = квартерон(ка).Защо си кисел и заядлив още преди обяд? И на всичко отгоре даваш много странни определения. На Балканите слънцето слабо ли грее? Никой не би могъл да ми пише отличен (6) по отношение на познания за българската естрада, но много добре си спомням текста на една песен за "южно момиче с кръв гореща", което - според описанието на автора - е русокосо и синеоко.Приятен ден :)И се усмихвай повече!

86

азе и тизе

преди 13 години

За тях криза няма ли?

85

Анонимен

преди 13 години

*** махали са пълни с естествени блондинки. Особено ако наблизо има поделение или магистрала. Така че няма да изчезнат.

fallback