Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Кейт Мидълтън е красива, богата и ще се омъжи за принц, но въпреки това повечето жени във Великобритания не й завиждат, съобщи Ройтерс, позовавайки се на резултатите от допитване на Острова.

Запитани дали изпитват ревност към бъдещата съпруга на принц Уилям, 86% от участничките в анкетата са отговори, че изобщо не й завиждат.

Повечето жени не искат да са на мястото на Кейт Мидълтън, защото смятат, че след като се омъжи за втория по ред наследник на британския трон, тя няма да може да води нормален живот.

"Според повечето британки на Катрин й предстои незавидната задача да се справя с това, че всяка нейна стъпка ще бъде следена от пресата. Обществото усеща, че животът на Кейт няма да бъде приказка", казва Карла Бивън, главен редактор на сайта MyDaily.co.uk.

Все пак има и представителки на нежния пол, които завиждат на бъдещата кралска булка.

Десет процента от анкетираните искат много да са на нейно място. За една трета от тях най-хубавото на това да бъдеш Кейт Мидълтън е богатството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

бачкатор

преди 13 години

Глеай сега с какви рабути занимават бългринът-кралски сватби и принцеси ! Ама какво общо има той с тиа капиталистически експлотатори и ***, че да им обръща толкуз внимание и да му отклонявате интересите с тях, за да не може да се концентрира за посрещането на предстоящият дългоочакван всенароден празник на всички трудещи се-1 МАЙ!Я бърже му пуснете една масовка за първомайска манифестация,ей така за тонус и да му се подобри настроението!

67

Анонимен

преди 13 години

много скоро ще заприлича на баба Яга. Има всички анропологични предпоставки. Даяна беше друга опера.

66

принцеса

преди 13 години

ако бях на 5 годинки, със сигурност щях да й завиждам че се омъжва за принц...

fallback