Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Дълго време видео каналът на тийнидола от Канада беше най-посещаван в най-големия сайт за споделяне на видео файлове. Джъстин Бийбър обаче си намери майстора, отбелязва BBC.

Суперзвездата се оказа изпреваран от Ребека Блек – певицата, чието парче Friday беше определено почти единодушно от американската критика като най-лошата песен, правена и изпята някога.

Но пък за сметка на това се радва на изключителен интерес в интернет. И видеото в личния й канал в YouTube е гледано над 112 милиона пъти за месец. Което е с близо половин милион повече от резултата на доскоро недосегаемия на върха Джъстин Бийбър.

Двамата са значително по-напред от останалите. Лейди Гага е на трета позиция с 86 милиона гледания всеки месец, следват Black Eyed Peas и Дженифър Лопес с по 78 милиона.

Подигравките и критики за Friday въобще не трогват самата Ребека.

„Независимо дали ви харесва или не, това парче остава в главата ви дълго време”, убедена е изпълнителката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Dark_One

преди 12 години

До 28 ако това наричаш истинска бг музика, значи наистина си много задръстен...послушай малко ИСТИНСКА българска музика... като БТР ФСБ Щурците и вместо да отидеш на концерт на Азис посети Цвете за Гошо за да разбереш истината...

32

д-р Хаус

преди 13 години

Американската критика със сигурност не е чувала мегахита на Дражето - Ямбооол е градът

31

:)

преди 13 години

В повечето случай този отрицателен PR или по-известен като "черен PR", изиграва много положителна роля за човека срещу,когото е направен.

fallback