Агилера пее американския химн. Снимка: Reuters

Певицата Кристина Агилера беше арестувана, защото била пияна на публично място, съобщи Ройтерс.

Звездата прекарала няколко часа в полицейски участък, за да изтрезнее, след което била освободена.

Агилера се возила в кола, шофирана от приятеля й в Холивуд, Лос Анджелис, около 3 часа след полунощ във вторник. Полицията ги спряла за проверка, тъй като автомобилът съмнително криволичел.

Приятелят й Матю Рутлър бил задържан по подозрение, че е шофирал пиян. Изпълнителката на „Beautiful” веднага била отведена в полицейско управление, тъй като не била способна да се грижи сама за себе си, обясниха от полицията.

Около 4 часа по-късно тя била освободена. Едва ли ще й бъде повдигнато обвинение за това, че е била в алкохолно опиянение на публично място.

Очевидно последните месеци не са най-щастливите в живота на певицата. Носителката на 5 награди „Грами“ сгафи през февруари и отнесе яростна критика за това, че сбърка текста на американския химн на финала на първенството по американски футбол Супербоул. Резила наблюдаваха повече от 100 милиона души пред телевизионните екрани.

През декември пък Агилера направи дебюта си в киното с филма „Бурлеска“. Лентата обаче получи критични коментари и се представи слабо в боксофис класациите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase