Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Какво да подарите на жена, която има всичко в живота? Зарадвайте я с инжекция колаген, която ще подчертае нейната G точка.

Така преди три години британските медии писаха за лондонска клиника за интимна естетична хирургия, която първа на Острова започна да прилага процедурата G-Spot Enhancement, тоест подчертаване на G точката.

Става дума за процедура, лансирана преди 5-6 години от калифорнийския гинеколог и пластичен хирург Дейвид Матлок, наричан в американските медии доктор Секс.

„Преди две години бях в клиника за интимна естетична хирургия в Ню Йорк, където наблюдавах процедура по подчертаване на G точката.

В технологично отношение процедурата е много проста и продължава 15-20 минути, така че жената може да отиде в клиниката например в обедната почивка. След това нормално се връща на работа.

Процедурата струва 1000-1200 долара в зависимост от клиниката, в която се прави“, разказва известният хърватски естетичен хирург доктор Синиша Глумичич, цитиран от „Ютарни лист“.
 
Макар че за фамозната G точка се спекулира от времето на Аристотел, тя векове наред беше неуловима.

Че митичната G точка във вагината, чието стимулиране води до по-силен оргазъм, наистина съществува, установи през 2008 г. италианският сексолог Емануеле Джанини.

Заедно със свои сътрудници в списание Journal of Sexual Medicine той представи и ултразвуково доказателство за това, че някои жени имат изключителна G точка.

„Анатомично гледано, много специалисти смятат, че няма нищо специално около G точката. Оказа се обаче, че това е свръхчувствителна точка, тъй като там са съсредоточени гъсто преплетени нерви. Стимулирането на тази точка дава възможност на жената да получи по-голямо удоволствие и вагинален оргазъм“, казва Глумичич.

Той обяснява, че първоначално подчертаването на G точката се е правело с колагенова инжекция, а сега това става главно с хиалуронова инжекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

еко

преди 13 години

леле къде взеха да се месят вече!!!

71

Анонимен

преди 13 години

G точката при жената е последната буква от shopinG

70

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ЖЕНСКАТА G ТОЧКА Е....В МЪЖКОТО ДОСТОЙНТВО.....

fallback