Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Дубайска компания предлага временна татуировка от 24-каратово злато със скромната начална цена от 50 щатски долара, съобщи Ройтерс.

Златните татуировки се търсят много за важни поводи като сватби и специални тържества. Те са  99,9 процента от ценния метал.

"Това е революция в боди арта. За първи път можем да използваме злато 24 карата и платина върху кожата", каза Арно Фламбо, управител на компанията, която предлага татуировките в салоните си "Прешъс скин".

Татуировката се прави от тънък филм злато или платина. Тя се закрепва за кожата и може да остане така до една седмица. По-скъпите и големи модели могат да струват до 5500 долара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Златар

преди 13 години

Изобретил съм злато - 25 карата. Давам за проба срещу заплащане - за всеки грам за проба, цена - по един грам 24 карата. Промоция!

10

ангел

преди 13 години

селяци, ТАТУИРОВКА е рисунка В кожата - пигментът, без значение какъв е той, се вкарва ПОД епидермиса с игла. рисунките ВЪРХУ кожата са си .... рисунки, кво друго? традиционните индийски рисунки с къна върху тялото се наричат, познати на българското селячество като "временни татуировки", се наричат "хена" - но както и да се наричат, все тая - рисунки са си. а това от новината си е апликация - злато, млато, л*йно, платина - все тая. нищо общо с татуировка.

9

Анонимен

преди 13 години

zlatoto ne sviruka!

fallback