Снимка: БГНЕС
fallback

Откритото чело е демоде, прикритото с коса лице и дългите бретони пък са модерни. Подчертаването на очите с цветен молив - в синьо, кафяво или зелено - е много модно, така че забравете напълно за черния молив, съветват италианските модни експерти.

Те дават и други съвети за дамите - вълнистите и меки коси в стил 70-те години са на мода, а абсолютно демоде са косите с големи къдри и букли.

Вървят много матираните червила, които правят устните почти като кадифе. Особено елегантни са червилата в тъмночервено, бордо и лилаво. Не са на мода гланцовете и прозрачните червила.

Жените, които искат да са в крак със сегашните модни тенденции, трябва да придобият с помощта на козметиката загорял тен на лицето. Никакво подчертаване на скулите, съветват още модните експерти.

Ноктите пък трябва да бъдат среднодълги и със заоблени краища и да са лакирани във всички тонове на червеното. Вече не е модерен както квадратният, така и френският маникюр.

Платинено русото за косите много върви, докато са демоде изрусените кичури.

Тенденция във вечерния грим са прозрачните блясъци. В никакъв случай не използвайте грим в ярки цветове, подчертават експертите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

didi

преди 16 години

Gluposti niakoi si Dol4e i Gabana primerno 6te mi kazva kakvi sa modnite tendentsi.

12

преди 16 години

Не, модата не е за перфектните хора, модата е за овцете, които не могат да решат на къде да поемат и имат нужда от някой пъдар да им подсвирне и да ги поведе като едно истинско стадо, и понякога този пъдар може да ги отведе направо в пропаста,но понеже са *** овце, ще влязат без да се замислят дори.Перфектните хора нямат нужда от пъдар, те имат достатъчно ум в главата си за да направят сами избора си.

11

преди 16 години

Модата е за по перфектни хора, които могат да се променят спрямо нея. Да има жени които освен гарваново черно каса не могат да заблестят в силно русо или червено. Има жени с дебели и къси крака които дори и с високи токчета късата пола им стои плачевно. Има жени които мислят, че големината на бюста им е достатъчен повод те да го изложат на показ, а всъщност наподобяват кравите мятащи виме на ляво на дясно. Самопреценката е от голямо значение и реалното виждане на възможностите, които човек има. Много жалки и смешни картинки има по улиците, пълна пародия от която съдиш за гънките на човека.

fallback