Milka Land – уникалната експозиция, пресъздаваща Алпийския свят на шоколадовото производство, посрещна първите си гости днес. Експозицията, гостуваща в България, беше открита от г-н Бойко Борисов, кмет на София и г-н Кристоф Вениш, изпълнителен директор на Крафт Фуудс България.

Milka Land е отворена за всички гости на столицата в петък от 12.00 до 20.00 часа, а в събота и неделя – от 10.00 до 20.00 часа. Входът е безплатен за всички почитатели на шоколада.

Любителите на Milka ще могат да се насладят с всичките си сетива на Алпийския свят. В огромната палатка те ще имат възможност да изживеят невероятно пътуване.

В отделните части на палатката могат да се чуят автентични звуци от Алпите, да се видят стъпки от животни, населяващи планината, както и да се усетят характерни за Алпите аромати и да се разгледат алпийски растения.

Децата ще могат да се забавляват с различни игри, да посетят Алпийското училище, за да научат любопитни подробности за шоколада и да нарисуват своя опаковка.

Всички, които никога не са докосвали истинска крава, ще могат да го направят сега, а след това да опитат шоколад направо от производствената линия.

Сред първите гости на Milka Land днес бяха Ивайла Бакалова и Ани Пападополу със своите деца. Стефания Колева и Юлиян Вергов посрещнаха гостите и разкриха пред тях част от тайните на Алпийския свят.

В неделя, 21 май от 11.00 ч. пък ще се организира специалната инициатива, която цели да събере най-много жени с шоколадово име край експозицията с Алпийския свят на Milka. Всички желаещи дами с името Милка могат да участват в отбелязването на този рекорд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase