Сестрите Константина и Ахинора Любомилови донесоха три отличия за страната ни от международния конкурс за красота “Little Princes of the World 2006”, провел се в курортния комплекс Барсело Капела, близо до столицата на Република Доминикана Санто Доминго.

По традиция в първия ден малките модели, разделени в четири възрастови групи, демонстрират своите таланти и специални умения. Константина спечели специалната награда “Мис Талант” с изпълнението си на песента “Beep” на Pussycat Dolls.

По време на втория състезателен кръг – представяне на национални костюми – впечатление прави и Ахинора Любомилова, като печели медал и титлата “Мис Фотогеничност”.

Финалът на конкурса “Little Princes of the World 2006”, проведен в последната вечер, донесе на Константина Любомилова и короната на “Мiss Princess International 2006”.

Константина и Ахинора са от гр. София, от 5 години пеят заедно в детската група “БОН-БОН”. Константина е носителка на титлата “Визаж Мини Моделс 2005” в трета група, както и на специалните награди на журито за талант и най-добре представен национален костюм в конкурса “Мини Мис Европа 2005”.

Те спечелиха участието си в световния конкурс с класирането си на призови места в конкурса “Визаж Мини Моделс 2005”, чието следващо издание предстои след броени дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase