Памела Бач – бившата съпруга на Дейвид Хаселхоф от „Спасители на плажа”, твърди в документите по развода си със звездата, че е била бита, заплашвана и ругана, предаде АФП.

53-годишният Дейвид веднага отрече обвиненията на съпругата си Памела на 42 години, с която се разделиха преди три месеца след 16 години брак.

Според документите, представени по време на бракоразводната процедура в петък, Бач твърди, че през декември Хаселхоф я е ударил с юмрук и я е вкарал насилствено в колата си.

„В миналото ми е чупил носа и как ли не ме е наричал пред децата”, заяви с развълнуван глас съпругата на телевизионната звезда.

Госпожа Бач твърди също, че през февруари Хаселхоф й се е обадил по телефона и я е заплашил : ”Ще разбия вратата, ще взема всичките ти бижута и ще ги продам.” Треперещата жена обясни, че е наела бодигардове, тъй като е била страшно уплашена.

На 6 март съдът на Лос Анжелис забрани на актьора да се доближава на повече от 100 метра от къщата на съпругата си, както и да предаде притежаваното от него оръжие.

Твърденията на Бач в бракоразводните документи излязоха на яве в петък и Хаселхоф веднага опроверга лъжите по негов адрес в комюнике, прочетено от агента му.

„Дейвид Хаселхоф отрича категорично да е имал посоченото от съпругата му поведение. За съжаление госпожа Бач има лични проблеми за разрешаване, за които й трябва помощ от специалист. От уважение към децата им (две момиченца на 13 и 15 години) той не иска да каже нищо повече”, каза пред медиите агентът му Джуди Кац.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase