Водещите на предаването „Сблъсък“- Иван и Андрей, останаха без халати, след като ги дариха за благотвирителната разпродажба на предаването "Огледала". Вчера шоуто отпразнува своята пета годишнина в София Ленд.

На тържеството много от родните ни звезди дариха свои вещи за благотворителност за борбата срещу рака на гърдата. Примера на Иван и Андрей последва Цецо Елвиса, който се раздели с оригинална плоча на Том Джоунс. Нели, бивша водеща в „Огледала“ и настояща на „Туистър“, подари червената си нощничка.

Свои вещи подариха още водещият от Би Ти Ви Робин Кафалиев, певиците Марияна Попова и ЛиЛана, както и манекенката Ирен Онтева.

Най-леко мина световният фитнес шампион Мирослав Йончев, Мистър България 2003 и Мистър вице- Вселена , който подари само копия от грамотите си, получени за неговите спортни постижения.

Мисис 2005 Деси Гръблева пък подари свое колие, подарено й на коронясването за Мисис 2005. Накрая момичетата на „Огледала“ доставиха радост на мъжете в публиката, като дефилираха с тоалети на български дизайнери.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase