Мадона и култовияt режисьор Йонас Акерлунд („В легло с Мадона“, видеоклипове за Ю Ту, Мадона, Продиджи и много други) на премиерата на документалния филм на поп-кралицата „Ще ти издам една тайна“ ("I'm Going To Tell You A Secret"). Той е поръчан от MTV и ще бъде излъчен в петък. Сред гостите в Линкълн Сентър бяха Пи Диди и сестрата на Парис Хилтън – Ники.

Катрин Зита-Джоунс раздава автографи на свои фенове преди да вземе участие в „Късното шоу на Дейвид Летерман“ в Ню Йорк.

В автомобилна катастрофа загина 71-годишният футболист на Фулъм и английския национален отбор Джони Хейнс. Той играе цели 18 години за клуба си и е първият играч от английската висша лига, който получава заплата над 100 паунда седмично. Има 594 участия за Фулъм и 56 за националния отбор.

Режисьорът Дейвид Кроненбърг и актьорът Виго Мортенсен на испанската премиера на филма „История на насилието“ ("A History of Violence") в Мадрид. Във филма Виго Мортенсен (Арагорн от „Властелинът на пръстените“) играе ролята на злодей.

Трикратния шампион от Формула 1  Ники Лауда кацна собственоръчно с личния си самолет на летището в Берлин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase