Десетки зяпачи се събраха днес да видят как Мис България 2005 – Росица Иванова представя новия модел на прочутия Фолксваген Голф, съобщи Tialoto.bg. Тя направи специална фотосесия за случая, с което привлече погледите на посетителите на на 15-тото Автомобилно Експо.

Освен новият модел на Голф, на него ще бъдат направени още 46 премиери на нови автомобили, на четири модификации, както и на три камиона. Новият Фолксваген Голф е представен от Порше България, които са официални вносители на марките Ауди и Фолксваген за България.

Мис България позира пред няколко от моделите на Фолксваген, като дори лично изпробва някои от тях. Желаещите да се качат в автомобилите след нея бяха много. Накрая красавицата дори застана до модела Caddy, който бе боядисан като такси, но се пошегува, че няма намерение да става таксиметрова шофьорка, тъй като предпочита да се вози, а не да шофира.

Напоследък миската има доста натоварена програма, след като снощи участва в най-голямото ревю за тази година – представянето на колекцията Есен-Зима 2005/2006 на топ дизайнерката Вирджиния Здравкова.

Снимки от автомобилното изложение

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase