Секс скандал се заформи на пролетното издание на Форум българска мода 2005 в хотел Шератон, съобщи Tialoto.bg.

Изненадващо двете светски журналистки - Нина Николова от "Елит" и Патриция Кирилова от "Нощен труд" се включиха в ревюто, като дефилираха по бельо. Освен че демонстрираха стройни форми, те нажежиха страстите, увъртайки се и залягайки под стройни мъжаги, а на финала залепиха целувка в стил Бритни Спиърс-Мадона.

Освен пламенните журналистки и традиционните миски, които се изявяват на модното събитие, този сезон на подиума блеснаха Зара и Мел от Big Brother. Това обаче едва ли изненада някого, тъй като бившите съквартиранти в последно време се появяват на всяко светско събитие.

Водещи бяха бившето лице на форума Ива Софиянска и водещият на Мело ТВ мания Ники Илиев. Част от шоуто бе и Наталия Гуркова, която доста време отсъства от страната. Рекордно количество Мис България, сред които Ивайла Бакалова, Виолета Здравкова, Емилия Кушвалиева, Стела Стойкова и Елена Тихомирова, също разходиха тоалети на подиума.

Любопитство предизвика и Ирен Онтева, която дефилира в напреднала бременност. Модните къщи вече все повече залагат на известните физиономии, които да представят продукцията им. Затова по подиума се изявиха и няколко певици - звездата на попфолка Цветелина, естрадното величие Росица Кирилова и Галя от "Каризма".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase