Истинско нашествие от красавици, желаещи да премерят силите си за титлата Мис България, окупира офиса на агенция “Визаж” в София, съобщи Tialoto.bg. 

1198 момичета се явиха през уикенда в офиса на организатора на конкурса за финалния кастинг за конкурса “Мис България 2005”.
 
По данни от регионалните офиси на агенцията, след проведените над 30 регионални кастинги и конкурси, общо желаещите да участват в най-престижния у нас конкурс за красота тази година са 3479.
 
На фона на рекордния брой желаещи тази година, до конкурса ще бъдат допуснати 44 участнички, които преминаха през няколко етапа на пресяване. Сред основните изисквания към тях е да навършват 17 години преди участие в международните финали за красота.
 
Одобрените след дефилето по бански костюми момичета, бяха гримирани от гримьора Кирил Чалъков, прическите им бяха направени от стилистите от “ID Fashion Studio”, и преминаха през последния етап - фототест, който беше заснет от фотографката Лора Чолашка.

44-те участнички, представителки на 30 града, ще се състезават за престижната титла на най-красива българка за годината на 26-ти март в Международен Изложбен Център “Булгарреклама”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase