Латино дивата Дженифър Лопес бе подложена на унищожителна критика заради новата си колекция Sweetface, представена по време на седмицата на модата в Ню Йорк, съобщи Tialoto.bg.

Ревюто на Джей Ло се очаквало с голям интерес. Първата му част, обаче, не предизивикала почти никакви реакции у зрителите. За щастие на прохождащата дизайнерка, втората част от колекцията била приета по-радушно.

Това, което най-много разбунило духовете, е избора на материите. За ужас на природозащитниците, Лопез обожава кожата с косъм и в новата й колекция изобилства от такива дрехи.

Чарли Рос, директор на фирма Сага, които произвеждат Sweetface, обяснил: “Дженифър е голяма почитателка на кожата. Sweetface е марка луксозни дрехи и Дженифър искаше кожа. Тя ми сподели, че любимата й дреха е палто от сребърна лисица, украсена с кожа от обикновена лисица.”

Една такава колекция предизивква разнородни мнения, защото повечето разпространители не искат да продават в магазините си дрехи от естествена кожа.

Новата колекция е по-скъпа и провокативна от сеията JLO, представена през 2001. Освен дрехи, латино дивата има своя марка парфюм и бельо.

В момента Дженифър разбива класациите с първия сингъл "Get right" от новия й албул "Rebirth", който трябва да излезе на 11 март.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase