Снимка: MaistorPlus

Общ преглед

Запушен канал, теч или спукана тръба... Проблемите във ВиК инсталацията могат да доведат до сериозни материални щети във вашия дом. Освен повредите, които ще нанесат на подовите настилки и мазилката, често при подобна неизправност потърпевши се оказват и съседите. За да запазите добрия тон в отношенията, а и за да си спестите сами разходите около по-големи ремонтни дейности, е важно да се справите навреме с повредата във водопроводната система. Знаете, че тази дейност не търпи отлагане и трябва да бъде поверена на професионалист.

Но как да намерим добър водопроводчик и какви професионални качества трябва да притежава той?

●    Добрият Водопроводчик реагира бързо при спешни ремонти и аварии;
●    По-добрият Водопроводчик отстранява проблема в дългосрочен план;
●    А най-добрият има професионален подход и профил в MaistorPlus.com.

Вече повече от година уебсайтът MaistorPlus.com помага на българските домакинства в намирането на подходящ изпълнител за техния ремонт. Публикуването на заявка в сайта е безплатно и позволява на потребителите да сравняват оферти от няколко майстори и фирми едновременно. За да гарантира качеството на извършваните услуги, платформата разчита на надеждна система за оценяване, при която клиентите могат да оставят коментар за работата на нает през сайта изпълнител.

В удобството на услугата се убеди и Ирена, която наскоро публикува заявка за смяна на отходна тръба на жилищен блок. В описанието на заявката Ирена уточнява: “При отпушване на канала преди 2 години е счупена отходната тръба тип "Каменина", излизаща от мазето на входа ни към общата канализация. Има дупка, затлачена с пръст и клони, силна и неприятна миризма, комари и мухи.”  За отстраняването на повредата е необходимо да бъде използвана специализирана техника. С такава разполага един от кандидатите - Иво Григоров от фирма “Т.Д.И. 2005” ЕООД. Вече повече от 7 години фирмата на Иво Григоров работи в сферата на ВиК услугите.

Екипът на “Т.Д.И. 2005” ЕООД се състои от квалифицирани работници, които реагират бързо при аварии, обръщат внимание на качеството и предлагат разумни цени. Ирена е впечатлена от професионалното представяне на изпълнителя в MaistorPlus.com, затова решава да му се довери и разменя данните си за контакт. Няколко дни по-късно, останала доволна от услугите на фирмата, Ирена не се поколебава да остави положителен коментар в неговия бизнес сайт и да препоръча услугите му на бъдещите клиенти на платформата.

Ако ви предстои ремонт, за който ви е необходима професионалната помощ на майстор, фирма или строителна бригада, направете безплатна заявка на MaistorPlus.com. Платформата ще ви спести ценно време и средства, като ви предоставя възможност да сравните оферти и да изберете сами най-подходящия изпълнител.

Клиентите на MaistorPlus.com препоръчват още:
●    Тонитерм - специализирана фирма за отопление и климатизация в района на град София
●    Дом Неделчева - специализира фирма за ремонт на покриви в района на град Варна
●    Майстор Димитров - ръководител на бригада за изолация и саниране в района на град София

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ