Общ преглед

Макар нетипично и по-хладно от очакваното, тази година лятото не ни спестява усещането за задух и горещина.

Всеки се спасява по свой начин – разхлажда се с климатик и питие или организира ваканционно бягство на морето или край градския басейн. Това обаче са временни решения, които не водят до отговор на генералния въпрос – как винаги да се чувстваме комфортно в уюта на нашия дом или офис, независимо от сезона.

Проблемите с високите температури през лятото и минусовите през зимата могат да бъдат решени по много прост и ефективен начин – с качествена и професионално направена изолация. Точно тук на помощ идват минералните топлоизолационни плочи Multipor.

Продуктът е уникален за българския строителен пазар, а производството му у нас започва през 2012 г. в завода на КСЕЛА България в гр. Добрич. Плочите се изработват от напълно естествени суровини - цимент, пясък, вар и вода, по безотпадна технология, щадяща околната среда.

В Европа Multipor се използва вече 16 години, като с иновативния материал досега са изолирани над 4 млн. кв.м. площ. България е втората страна в света, на която немската компания доверява производството на продукта.

Плочите са устойчиви на натиск и не се деформират. Притежават отлична паропропускливост, което не позволява натрупване на влага в стените. Не на последно място клиентите са привлечени от факта, че плочите Multipor са  негорими – при пожар не се възпламеняват и не отделят вредни газове. Те са една допълнителна застраховка при пожар.

Multipor може да се използва за вътрешна изолация, напр. при сгради паметници на културата, когато фасадата не трябва да се променя или ако живеете в големи жилищни кооперации и е трудно да се постигне съгласие със съседите. 

Също толкова ефективни могат да бъдат и като част от топлоизолационна система за външна изолация. Предимство за потребителите е, че плочите не се деформират и няма да се налага след няколко години да се санира фасадата. Клиентите могат да са сигурни, че в плочите няма да се развъдят гризачи или насекоми.

Друго приложение на Multipor е за изолация на тавани на подземни помещения, напр. гаражи или мазета. С такава изолация можете да сте спокойни, че подът на спалнята над гаража или на хола над мазето ще бъде приятно топъл. 

С Multipor през цялата година сметките за ток и отопление са много по-ниски, а в дома ви ще бъде уютно и приятно, както през студените зими, така и през горещите летни дни. Много лесно можете да проверите как ще се променят сметките ви за отопление с помощта на онлайн калкулатор на адрес www.izolaciya.bg.

Инвестицията в плочите се възвръща многократно с годините, тъй като Multipor е на практика вечен и при него не се наблюдават изменения в качествата и структурата на материала.

Това лято стартира национална промоция на Multipor. Клиентите могат да се възползват от 20 % отстъпка при закупуване на лек разтвор за лепене и измазване Multipor. Ако желаят да се сдобият с необходимите Multipor аксесоари, отстъпката е 10% от ценова листа в интернет. 

Освен изгодни цени, в рамките на промоцията е включена и безплатна доставка до склада на дистрибутора в съответното населено място.
 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ