Снимка: Тереза Лангова
fallback

Общ преглед

Банята обикновено е най-малкото помещение в апартамента, но е изключително важно. Беспорно ремонтът на това помещение е един от най-неприятните - хората го свързват с къртене на плочки, много прах и мръсотия.

Обикновено ремонтните дейности продължават и дълго време. Ако не сте наели фирма, която да предложи цялостната услуга, рискувате да търсите различни майстори. Освен човек, който ще изкърти и залепи плочките, ще ви трябва и водопроводчик например.

Но "банята на мечтите" ви си струва всички тези усилия. В галерията ще видите снимки на една нетрадиционна баня, направена цялата с мозайка. Тереза Лангова нарича своето творение "Баня в морето".

Дизайнът не следва модните трендове, но предлага една наистина оригинална идея. Банята е издържана в синьо-зелени тонове, които напомнят за цвета на морската вода.

В това "море" от мозайка плуват най-различни морски обитатели - водни кончета, риби, морски звезди. Специално място е отделено и за голям син кит, както и за октопод. Имитация на морското дъно е направена с водорасли от мозайка, морски камъчета и рапани.

Тази стилна баня създава положителни емоции, сякаш винаги сте на почивка на морския бряг. Това е доказателство, че изпод прахоляка и разправиите около ремонта може да се покаже едно ново помещение, зареждащо ви с позитивна енергия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ели

преди 9 години

голям кошмар

17

Практично

преди 9 години

До lavenderМоже , прояви малко въображение сега , няма всичко аз да ви казвам! Други въпроси ?

16

Анонимен

преди 9 години

От нищо - нищо! Ако това е изкуство, аз съм Елвис Пресли! Тотална депресия!

fallback