Отново е лято и отново е време за ремонт. Разбира се, това не е никак лека задача, но Dnes.bg обещава да ти помогне със съвети, а и да ти даде прекрасни награди за положения труд.

Като част от кампанията "Месец на ремонтите" в Dnes.bg, сайтът, съвместно със спонсорите на проекта Xella Bulgaria, Magniflex  и Maistor Plus, организират онлайн игра за периода от 16 юли до 31 август 2014 г. За да участвате в играта е необходимо да снимате моменти от ремонтната дейност на вашия апартамент, къща, покрив, тераса, двор и да ги публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки - www.dnes.bg/razkarti/igra/ в секцията "Участвай”.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, ще имат шанс да спечелят куп награди.

Победителите в играта ще бъдат определени на база най-много събрани гласове за конкретна снимка. На 8 септември 2014 г. ще бъдат обявени официално победителите в класацията, генерирали най-много гласове в играта на Dnes.bg.

Условия за участие в играта:

1. Всеки потребител има право да участва в играта, като въведе координатите си и публикува снимка/и, съобразно условията на играта в специално създадената секцията в промо страницата на играта в Dnes.bg;

2. Всеки участник в играта може да публикува неограничен брой снимки в платформата на играта;

3. Снимките, които се качват в платформата за играта, трябва да бъдат с големина до 2 МB. В противен случай няма да бъдат приети от системата ни за регистрация.

Наградите те чакат, но преди това е време за работа. Да се захващаме!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase