Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 106, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 2534 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 4,2 процента.

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 314 души с диагноза КОВИД-19, от които 43 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 17.

Активните случаи към момента са 7 519.

През последните 24 часа са поставени 30 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 722 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

минута мълчание

преди 3 месеца

Но реално нещата са още по-зле за вапцаните, понеже огромната част фалшиво вапцани са хора в активна възраст, които си купиха сертификати за да пътуват, работят и ходят по заведения. А такива хора в статистиката за починали от кромид няма! Така, че спокойно може да се каже, че всичките починали от кромид, писани като вапцани са реално вапцани! Айде честито на печелившите, слагатей по 5 маски и бегом-марш под леглото, че кромид дебне от всякъде!

27

минута мълчание

преди 3 месеца

и понеже знам, че вапцаните сте *** - да ви обясна от къде идва "над 40%". От статистиката - 70% нормални и 30% сиропирани дават по 50% погинали. 10% (1/3 или 30% от статистиката за вапцани) фалшиво-вапцани ще погиват наравно с останалите 70% невапцани, тоест на всеки 10% популация се пада по 7.14% починали. Изваждаме % на фалшиво вапцаните от официалния на вапцаните и хоп - 20% реално вапцани дават 40+% от всички жертви! Демек двойно по-вероятно е да уммреш от кромид ако си вапцан! Честито!

26

Анонимен

преди 3 месеца

те и 50 % от ваксинираните са с валшива ваксинация ама това Ган4о не го отчита

fallback