Снимка: БГНЕС
fallback

През изминалото денонощие у нас са установени 147 новозаразени с коронавирус, 3 души са починали, а 168 са се излекували, показват данните на Единния информационен портал.

Направени са 1 872 теста и са поставени нови 485 дози ваксини.

Към днешна дата броят на хоспитализираните със заразата са 358, като 35 са приети през последните 24 часа. В интензивни отделения се лекуват 32 болни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

I see dead people

преди 9 месеца

До Анонимен "този дето цитира свръхсмъртност по Евростат , ако разбере и за каква свръхсмъртност са данните на Евростат" ------ ама моля те, развесели ни! Обясни ни какво означават 10-20% повишена смъртност спрямо петилетката от преди кромида! Давай.. и особено настоявам да знам за смъртността сред младите.. сигурно и те са си пропуснали колоноскопията или сърдечния преглед? хахахахаха

23

Анонимен

преди 9 месеца

Как ли ще си скубе косите този дето цитира свръхсмъртност по Евростат , ако разбере и за каква свръхсмъртност са данните на Евростат?!

22

Дарвин

преди 9 месеца

До Анонимен "Поредният психопат с поредните изопачени данни." ----------------- хахаха, сладур... ако имаш проблем с данните се обръщай към евростат! Предполагам е много депресиращо да знаеш как доброволно си се отровил и, че всяка вечер може да ти е последна, но колкото и да не ти се вярва сам си си виновен! Колкото и да обвиняваш и обиждаш хората, които запазиха самообладание и не се вързаха на измамата, нищо няма да промениш! Айде носи си новите дрехи и не забравяй, че от джоба им виси некрол

fallback