Снимка: БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 267, при направени 2196 теста. Делът на положителните резултати е 12,1 процента, сочат данните на Единния информационен портал.

Починали са трима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 497 души с диагноза COVID-19, от които 37 са в интензивни отделения. Новопостъпилите в лечебно заведение са 74, като 66,22 процента от тях не са били ваксинирани.

През последното денонощие има 185 излекувани, а общо от началото на пандемията – 1 280 579.

Активните случаи към момента са 5 364.

През последните 24 часа са поставени 1 638 дози ваксина срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Феминистът.

преди 6 месеца

Защото тези нещастни хора нямат на практика имунна система, която да мобилизира организма както след ваксиниране, така и след реално заразяване. Това е една от причините, поради която една трета от болните са ваксинирани някога назад във времето. Ефективността на ваксините се определя от други критерии и този, който се е запознал с публикациите на фирмите производители, знае много добре за какво стана въпрос.

28

Феминистът.

преди 6 месеца

Ами как да ги разпозная или срещна тези неваксинирани лекари, след като се броят на пръсти. Ще Ви трябват много усилия и на Вас да си намерите лекар при нужда, който да не е ваксиниран. Вашият личен лекар сигурно не е ваксиниран, защото иначе... Защото иначе трябва да Ви преглежда "слабоумника".

27

Анонимен

преди 6 месеца

Да, защото има фалшиво ваксинирани. Толкова сте изпростяли, че се хвалихте , че имате фиктивна ваксинация . Е сега кой е виновен? Ваксините или късия ви ум?

fallback