Снимка: БГНЕС
fallback

Новите случаи на коронавирус у нас са 87, установени при 477 теста. Делът на положителните резултати е 18.2%, показват данните от Единния информационен портал.

Близо 52 процента от тези хора не са ваксинирани срещу коронавирус или не са със завършен ваксинационен курс).

Няма починали сред потвърдените заразени.

Активните случаи са 3956.

Хоспитализираните с COVID-19 са 360, от които 25 в интензивно отделение.

Шестима пациенти с коронавирус са постъпили в лечебно заведение през последното денонощие. Нито един от тях не е ваксиниран.

През последното денонощие са били поставени 300 дози от ваксините срещу вируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 месеца

Longcovid е при НЕваксинираните. И при 50% от неваксинираните с Лонг ковид се наблюдава подобрение, ако се ваксинират след това. Научно доказано! Тези конспита са майстори на изопачаването и лъжите.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо подобно не са казвали за ваксините за Ковид-19. Това са измислици на антиваксърите. Принципно за почти всички ваксини за всякакви болести има реимунизация. За Ковид-19 разработиха ваксини за първоначалния вариант, а после бустери за новите варианти, за които ваксините са с намалена ефективност. Първоначално се изискваше да минат поне 6 месеца от ваксинирането, а препоръчваха една година. После с новите варианти на Ковид-19 съкратиха срока на поне 3 месеца, но бустерите не са задължителни.

13

11

преди 7 месеца

"Нито един от тях не е ваксиниран" --- Значи, поне един е бил ваксиниран - Мисири! Що направо вместо такива "статии" не пишете - Бегайте бързо да се ваксинирате! Щото това е Целта и не ни занимавайте повече с глупости!

fallback