Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

231 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според Единния информационен портал Направени са 1515 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 15,2 процента.

Няма починали от коронавирус. Към днешна дата в болница са 308 души с диагноза КОВИД-19, от които 18 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 34.

Излекувани през последното денонощие са 114 души, а общо от началото на пандемията - 1 272 643.

Активните случаи към момента са 2954.

През последните 24 часа са поставени 1040 дози ваксина срещу коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

до бунак-а

преди 7 месеца

до "приятел, ти като ..." - мУкне ве бунак - да съм та навил та да звъниш - без маска да не те виждам, ей - тарланкоОоо

26

До 26

преди 7 месеца

"специално за тебе като ти нахлузим хомота - маската и ще мълчиш или се пръждосвай в някоя джунгла сред себеподобни" Приятел, ти като какъв се изживяваш? Някакъв наалник, директор може би? Седи си спокойно на село и не се бутай при батковците. Няма да успееш да си избиеш комплексите. Те са неизбиваеми. Само ще се изпотиш от напъване, че и гащите можеш да оцапаш. После срам и червене.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Янко - пиле шарено - какви бяха старите порядки - секи сам си преценяше какво да прави - и винаги са били такива - ама ти не се безпокой - специално за тебе като ти нахлузим хомота - маската и ще мълчиш или се пръждосвай в някоя джунгла сред себеподобни (само дето и те имат повече ъкъл)

fallback