Снимка: Pixabay
fallback

Вариантът на новия коронавирус EG.5, наричан още "Ерис", се разпространява по целия свят, но не е много опасен. Това успокояват експерти от Университета на Базел, Швейцария. Оттам обаче предупреждават, че с приключването на лятото и след период на ниска заболеваемост, броят на случаите ще започне да расте отново.

Преди няколко дни и от Световната здравна организация отбелязаха, че заплахата за общественото здраве от Ерис е ниска, но вирусът показва данни за бързо възпроизводство и разпространение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Гуги

преди 9 месеца

До КОНСТАНТИНОВИдва директно от Москва !

45

До."ЕЙРЕ"

преди 9 месеца

Жена ми идецата ми г потрети, държа ги дълго и я изкарха сравнително тежко. А мен, дет не съм ваксиниран - мен ме пропусна, макар с жена ми да спим заедно!

44

До."'.....

преди 9 месеца

Тестват я, ама опитните зайчета са тези, които са решили да си я сложат! В първата листовка(на всички производители) пишеше, че съответната ваксина е ГМО, а и много други неща! При "Астра-Зенека", че е на основата на маймунски аденовирус! Сега, тези листовки ги няма, а в новите нищо не пише! Вече никъде не пише, че съответната ваксина е тествана от доброволци, защото е нов продукт!

fallback