Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 52, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1398 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3,7%.

Починали са двама души с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 197 пациенти с диагноза КОВИД-19, от които 32 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени седем дози ваксина срещу КОВИД-19

Общо 38 404 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 11 месеца

Умните си слушат ангелите, глупавите вярват на пропагандата ! ЗАКОНЪТ ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР В ПРИРОДАТА ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО !!!

15

Геро

преди 11 месеца

Престанете с тази фълшива болест бре не ви ли писна хората не са животни вземете този вирус и си го наврете отзад *** хората умират от немотия и стресът който го саздават скапани те политици всеки месец увеличаване на тока и стоките то и българи не останаха я има един милион я ги няма другите са роми и турци и копанари дори ромите са повече от българите само че вие лъжете в селата я има двама българи я няма ромите купуват имотите на българите българина не раждат деца те се самоубиват

14

Анонимен

преди 11 месеца

Приятелю, смяташ откакто има ваксини е меко казано глупаво. Първо тябва време да се ваксинира достатъчна част от населението, после трябва да мине време за да се прояви ефектът от ваксинирането. Освен това трябва да мине време за да се види и колко траен е ефектът. Вие ваксърите виждате ваксините като една магическа пръцица - махнеш и готово. А ефектът се вижда много добре от последната година. България е с много малко починали -1200. В Англия бройката е 26 000. Повече от двойно.

fallback