Снимка: БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 248, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 3726 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 6.65 процента. Починали са 5 пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 321 души с диагноза COVID-19, от които 36 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 66.

Излекувани през последното денонощие са 197 души. Активните случаи към момента са 2 903. През последните 24 часа са поставени 69 дози ваксина срещу COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 1 година

Какъв грип, бе! Още ли не сте разбрали, че това е системен васкулит? Аман от ретарданти!

39

Анонимен

преди 1 година

Ковид няма бе, спрете се. Обърнха грипа на ковид, за да могат да ви лъжат по- лесно. Ваксинираните не ги съжалявам - прости хора са.

38

Анонимен

преди 1 година

В България са ваксинирани над 2 милиона от пълнолетните живеещи в България. Остава да разберем колко са пълнолетните живеещи в България, за да видим процента на ваксинация при тях. При население от общо 6,5 милиона, от които 2-3 милиона са в чужбина, ваксинират се в чужбина и не влизат в статистиката за България, колко ли хора живеят в България и колко от тях са пълнолетни? Май процента на ваксинираните е някъде около 60-70%. В Дания 81,3% от населението е ваксинирано с поне една доза.

fallback