Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

93 са новите болни от коронавирус за последните 24 часа.

Положителните проби са 2,63% от направените тестове, сочат данните на Единния информационен портал.

Починалите за последното денонощие са трима.

В болница са настанени 338 пациенти, като 50 от тях са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 27.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Вуте

преди 1 година

По дийствитилно случай: Нане, оти не верваш у вир-усете, че са см-р-ъто-носни? - Епа оти ги ни видим. - Я не ти ли каза, що имаш проблем с очичките и затва даваш по сто лв за антибиотици на аптекарите ве? - Епа каза ми, ама я и пред жирав да застанем, пак чи каем, че нема жирав. - Що бе, Нане? - Епа щото един ***! пише по коментарете, че нема ни ви-русе да са смр-ъ-тоносни, ни жирави, апа я сам умен и те затва мноо вервам на непознати ***!

10

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Посочете моля, водеща причина за смърт. Има три реда в смъртен акт- на първи ред- водеща причина- да речем починал ОТ ковид, на втори ред- придружаващо състояние примерно рак на стомаха, на трети ред- преклонна възраст. Дайте да видим, ако са така написани смъртните актове- ще се съгласим, че са починали ОТ ковид. Ама няма да покажете, щото не са. Наздраве.

9

Вуте

преди 1 година

*** "я си" , има Дар-вино-ва награда, а па ти тамън си съ записал поди темата за последните спечелили, дету куту глеам, гим а било важно да съ ни прецакат с вък-сини и са пропущили. И не са се минали бе, те глей, ич ни съ прецакани. Само дету не мое съ зарадват, щото мр-ът-вите нги им трудна таа работа с радването, па и с оденето на разХоДки ги не бива, да знааш. Ай помни и тава. Така и така си почнал да са напъваш.

fallback