Снимка: БГНЕС
fallback

 121 са новозаразените с коранавирус през денонощието при направени 3177 теста. От тях 3.8 са дали положителен резултат, показват данните на Единния информационен портал у нас.

Oще по темата

Към момента активните случаи са 3714. Излекувани са 102 души. В болница са настанени 354 души, от които 49 са в интензивно отделение. Новоприетите в болнични заведения са 33.

Двама пациенти са починали от COVID-19 за последните 24 часа. Общият брой на смъртните случаи до момента е 38 138.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

Глупавите ваксъри не схващат, че ваксината е опасна и разбира се, няма да обвинят себе си, че пропагандират за ваксинацията. Много по-лесно е, да обвиниш хората, които имат разум в главата си и не се поддават на манипулациите на ваксърите..

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен24 Голяма смъртност в България? 2 души на ден? Шегуваш ли се? Я тогава обясни смъртността от над 20 души на ден в Гърция?

26

Анонимен

преди 1 година

"Хърватите с 4 милиона население и само 55,2% ваксинирани имат 169 починали за последните 14 дни - най-много в Европа на човек от населението." А в България имаме по 1-2 починали на ден. Понякога нямаме. А сме по-малко ваксинирани от Хърватска. Германия има по 200 починали всеки ден. Много повече на глава от населението от България.Да вземаш избирателно данни еглупаво. Винаги мога да ти дам някакъв пример като доказателство срещу твоята теза.

fallback