Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 747, става ясно от новите данни, публикувани в Единния информационен портал.

Направени са 5398 теста което означава, че делът на положителните резултати е 13,8 процента.

Починали са четирима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница са настанени 823 души, от които 50 са в интензивно отделение.

Излекувани през последното денонощие са 1355 души, а общо от началото на пандемията - 1 194 345.

Активните случаи към момента са 11 705.

През последните 24 часа са поставени 1068 дози ваксини, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 525 027 дози.

Общо 37 607 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 243 657 заразени от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 година

Болни са мозъците ви, продажни пресститутки. Не се наядохте долни продажни същества. Колко живота опропастихте! Адът е тук на земята и всеки втори маха с опашка и му се виждат рогата / за тези, които имат възприятия да видят/.

13

Жириновски

преди 1 година

Здрав човек, на който бръкнат в носа с тест-менте е "нов потвърден случай". Даже пишем "заразен", а защо не и "болен". И болен от какво? От хипотетичен вирус, съчинен с компютърна програма; нещо, което до ден днешен никой не е видял под микроскоп, нито е изолирал от клинично болен, нито е доказал, че именно това, което е изолирал е патогенът, който разболява и причинява конкретната клинична картина.

12

Анонимен

преди 1 година

Статистиката за вчера. Починали 4 човека и четиримата са неваксинирани. Постъпили в интензивното 3 човека и тримата са неваксинирани. Постъпили в болница 102 човека - 85 неваксинирани и 17 ваксинирани.

fallback