Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

968 са новите случаи на коронавирус у нас. Положителни са 17,2 на сто от направените 5600 теста през изминалото денонощие, според данните на Единния информационен портал.

Починали са 8 души, а излекувани са 1613.

През изминалите 24 часа в болници са приети 138 заразени. В болници за лечение са 897 пациенти с Ковид-19, от които 49 са в интензивни отделения.

През последните 24 часа са били поставени 1998 дози ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

От починалите и лекувани в реанимация 98% са неваксинирани. Сложи 1% фалшиво ваксинирани, 1% "къси клечки" , сметката е ясна. Ваксините спасяват живота ти.

16

Анонимен

преди 1 година

Взехме да разбираме от стъкмистика.Ако фалшваксинираните ги числим към ваксинираните би трябвало да се вдигне процентът на починали ваксинирани!Логично нали!Но според стъкмистиката не е така! Е хайде вече е време да спрете да страхувате ,вирусът стана кротък,банка Радка го управлява успешно,дърпа културните,ха у лево,ха у десно, стоп!

15

Анонимен

преди 1 година

Фалшивоваксинираните заради зеления сертификат към коя група се числят към ваксинираните или не?Ако се числят към ваксинираните, значи от тях няма много починали нали така?Става ли ви ясно за що иде реч?

fallback