Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Новите случаи с коронавирус у нас през изтеклото денонощие са 1350 при направени 6713 теста (20,11% положителни), сочат данните на Единния информационен портал. За предходните 24 часа тези показатели бяха съответно 1864 и 8845 (21,07%).

Починалите вчера с диагноза COVID-19 са 13 души.

Броят на активните случаи възлиза на 19 270, от които 1059 са хоспитализирани, 53 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болнично заведение с диагноза COVID-19 са 179.

За последното денонощие са били излекувани 2040 заразени с коронавирус. Поставени са 2105 дози от ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Педерал Минетчийски

преди 1 година

Яко ще се мре!

8

ДДРОнег

преди 1 година

Ковидът отслабна, вече не е толкова опаен, ако изобщо е бил, де !!!___В началото карантините бяха по ЕДИН месец, а сега си намаляват на СЕДЕМ дена !!!__Ковид вече е просто ще едно респираторно заболяване и ще отслабва все повече , намерете друго да ни плашите !!!

7

маймунски аденовирус

преди 1 година

Да ви обясня нещо - елементарно е за разбиране - защо в други държави при починалите "от ковид" над две трети са от "ваксинираните", а при нас са все "неваксинирани". Защото като отиде бай Ставри, 80 годишен, със стягане в гърдите, или с болки в ляво, или с едностранна парализа на лицевите мускули и тн симптоми на инфаркт или инсулт, му тикат ковид "теста", и ако излезе положителен, го навират в ковид отделението да си мре от инфаркта или инсулта, и после благополучно го пишат УМРЯЛ ОТ КОВИД.

fallback