Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

479 за новите случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие, направени са 1903 теста, което означава, че новозаразените са 25,17% от тестваните.

Трима души са починали, сочат данните в Единния информационен портал. Излекуваните през последното денонощие са 380 човека. 

Новопостъпилите в болница за денонощието са 23 човека, а общият брой на хоспитализираните към момента е 977 души. В интензивни отделения в момента има 56 човека. 79 са поставените ваксини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 1 година

Възрожденците окапват с всеки изминал ден, но на Костя не му пука: той нали си е ваксиниран, пък и нови маргинали лесно ще намери до сметищата.

52

До анонимен 50

преди 1 година

Ти си един никаквец! Питирунгел! Взимай си бустера и не си показвай ,промит мозък! Искат да им слагат абокати,той философства....ми.шшок.

51

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До АнонименУважаемо ковидарче,мисля че говориш за фразата -крадеца вика дръжте крадеца!!!Аз не се страхувам от измисления ви вирус а вие ,аз не нося маска на устата а вие,аз не се крия като мишка вкъщи ,а вие ,аз не пропагандирам измислената пландемия ,която съсипа психически и икономически живота на хората ,а вие ,уважаеми престъпници ...Господ ще ви съди !!Бийте си ваксините и изчезнете от лицето на Земята!!

fallback