Снимка: БГНЕС
fallback

Джо Байдън отново е дал положителна проба за Covid-19 и се изолира, предаде АФП, позовавайки се на съобщение от Белия дом.

Байдън „при тестване с антигенен тест е дал положителен резултат късно сутринта в събота“ и „ще възобнови строгите процедури за изолация“, съобщи президентският лекар Кевин О’Конър.

„Това всъщност представлява „рикошетна“ позитивност“, пише О'Конър, имайки предвид ситуация, в която пациенти, лекувани с лекарството Paxlovid, какъвто бе Байдън, изчистват вируса, но продължават да дават положителен резултат след завършване на курса.

Преди 10 дни той пак беше положителен за Ковид - 19. Симптомите му бяха леки, изолира се и започна лечение, след което се възстанови. / АФП, БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 2 години

Така е - който се е набол с две дози + два бустера го чака заразяване всеки месец.

80

Щерю

преди 2 години

Явно умствено съвсем е изфирясал дъртака и го пишат - заразен с ковид...

79

Анонимен

преди 2 години

Докато 79-годишният президент на САЩ се лекува от повторение на Ковид 19, да не вземе да се лиши от председателката на камарата на представителите г-жа Нанси Пелоси? Същата проявява инат и е решила да докаже на Китай какво означава истински американец: нейният самолет ще кацне непремерно на о-в Тайван, разбира се, ако китайските снаряди и ракети не го свалят.Свалят ли го - война, ако се върне обратно в САЩ - срам. А и китайците не се шегуват - на ината отговарят с военно учение със стрелба.

fallback