Снимка: БГНЕС
fallback

Още две области минават в червената зона по заболеваемст от коронавирус от днес. Това са Перник и Стара Загора.

Все още само Великотърновска област остава в зелената зона.

Прогнозата е, че още утре - в неделя, Габрово, Силистра и София-област също ще преминат в червената зона, предаде bTV.

Общата заболеваемост за страната се покачва и днес е 241 на 100 000.

Новите случаи на коронавирус у нас за изминалото денонощие са 1777 при направени 6630 теста, показват данните от Единния информационен портал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

епидемиолог

преди 1 година

Кои са тия ненормалници които продължават да бъркат в носовете на хората с фалшивите си тестове? С какви пари се плаща това безумие? Поне в България където наистина "ваксинирани" са не повече от 10%, почти цялото останало население го е изкарало ковида и има с пъти по-добра и продължителна защита от "ваксинираните". А "ваксинираните" след втория месец си докарват отрицателна имунна защита и за да наваксат, са обречени на бустери до живот. Това вече е доказано.

28

за39плоскоземец

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, като се има предвид, че spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция. Дори след инфекция може да е причинен или удължен от spike протеина от ваксината, а не от инфекцията....

27

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо след като ковида не е грип, всички грипноболни ги пишат ковид.

fallback