Снимка: БГНЕС
fallback

От понеделник, 4 юли, мобилни екипи в столицата ще ваксинират срещу коронавирусната инфекция желаещи, но трудноподвижни хора, като ваксинацията ще се извършва в домовете им.

Това съобщават от Столичната регионална здравна инспекция. Екипите са от Центъра за спешна медицинска помощ.

Ваксинирането ще се извършва до 10 дни след предварително записване на тел.: 02/8130453 или на e-mail: kmda2@srzi.bg, както и msi@srzi.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Андрей Вишински

преди 1 година

Пурко Илиев трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството!

7

Чичо

преди 1 година

До АнонименАбе вие мислите ли въобще?! Изглежда не (представител на 80%, както беше казал онзи професор преди време). Вируса намалява през лятото (не изчезва). А и ваксинирането не е панацея - нито гарантира, че вируса ще изчезне, нито, че няма да се разболееш. Обаче гарантира нещо съществено, което всички удобно пропускат. Че ще изкараш заболяването в олекотената му версия и няма да умреш. Или това е нещо дребно и не заслужаващо да се спомене?!

6

Били Ваксинатора

преди 1 година

До Стоян Нали! И аз това казвам! Колко умряха? Има си план-график тук! Не са достатъчно, за да се върви по график! Трябва да се поправи тази грешка и да се евтaназират по-усилено, защото не можем да се бавим толкова много с тази част от плана!

fallback