Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

336 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие. Положителни са 8,7 на сто от направените 3843 теста, показват данните на Единния информационен портал към полунощ.

Петима души са починали, нито един от тях не е бил ваксиниран. Като излекувани са посочени 188 души.

36 са новопостъпилите в болнични заведения. 284 е общият брой на хоспитализираните пациенти с Ковид-19, от тях 29 пациенти са в интензивни отделения.

360 са поставените дози ваксини в сряда. Броят на хората със завършен ваксинационен цикъл е 2 061 189.

762 825 са хората с поставена трета доза ваксина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 1 година

99% от рапортуваните странични действия са главоболие, температура, болки в ръката ден-два. Това са публикациите , да ви имам страховете! Те са описани и в листовките. Никой не плаща обезщетение за тези дреболии. Това е очакван отговор, нали все пак се информира имунната система! Децата ви като ги ваксинират нали и те имат температура и ги боли мястото на инжектиране? Бааах ти конспираторите!

36

анонимен

преди 1 година

"Проф. д-р Ръсел Блейлок: Как СОVID "------Прочетете това в интернет, има и 2-3 видеа с избор на езици и тогава като разумни хора ,вземете разумно решение. Обидите и внушенията са излишни.

35

Анонимен

преди 1 година

Гледам в системата за регистрация на странични ефекти от ковид ваксините в UK има регистрирани близо половин милион случая до момента. Ако трябва да обещетят всички(плюс колко още ще се явят никой не знае) държавата ще фалира. Някои вероятно ще останат на сухо.

fallback