Снимка: БГНЕС
fallback

Правилата на Европейския съюз за цифровите ковид сертификати ще останат в сила за още една година заради продължаващата пандемия, предаде ДПА.

Представители на Европейския парламент и на правителствата на държавите членки се споразумяха снощи да удължат правилата до 30 юли 2023 г., съобщи Френското председателство на Съвет на ЕС и добави, че регулациите могат да бъдат отменени и по-рано, ако ситуацията го позволи.

Сертификатите имат за цел да улеснят свободното движение на хора по време на пандемията.

Използвайки QR код сертификатите дават информация дали даден човек е бил ваксиниран срещу КОВИД-19, дал ли е отрицателен тест, или е преболедувал заболяването, посочва ДПА. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Овцете блеят

преди 1 година

"Сертификатите имат за цел да улеснят свободното движение на хора по време на пандемията."ХАХХАХАХАХАА,. вЕрно ли? Хахахахахаха. Ех, тия "***" - нищо не разбират. Всичко е за тяхно добро хахахахаааааааааааааааа

26

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте Световното здравно пандемично споразумение! Не е лъжа, нито е конспирация - факт е!Глобалфашизмът настъпва! Ще превърнат света в глобален технологичен концлагер. Човешкият живот няма стойност за свръхбогатите, изживяващи се като богове. Роби или крепостни селяни - това е замисълът на дълбокозагрижените за човешкото здраве! Надеждата е да не сме безмълвни животни в скотобойната. Вече живеем в най-мрачните Оруелови прозрения.

25

войн

преди 1 година

Въведат ли мерки. Всички на площада и всички заедно по магазини, учереждения и обекти. ЗАЕДНО!!!

fallback