Снимка: архив, БГНЕС
fallback

У нас през последното денонощие са регистрирани 182 нови случая на заразяване с коронавирус, сочат данните в Единния информационен портал.

Общият брой на потвърдените случаи на заразяване с коронавирус в България достигна 1 165 167. Активните случаи са  74 319.

През последното денонощие са направени 5434 теста за коронавирус. Положителни са 3,3% от тях.

Излекувалите се от вируса са 1 053 700. През последните 24 часа са се излекували 882 души.

Общият брой на починалите от вируса у нас е 37 148. През последното денонощие са регистрирани три смъртни случая, свързани с ковид. И тримата починали за деня не са били ваксинирани срещу ковид.

От регистрираните заразени през последното денонощие 66.48% не са били ваксинирани срещу ковид.

Новопостъпилите в болнично заведение са 35. От тях 77.14% не са били ваксинирани срещу ковид.

Общият брой на хората със завършен ваксинационен курс у нас е 2 059 496. През последното денонощие са били поставени 600 дози ваксина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

До 28- лекар

преди 1 година

Лъжеш. Писна ми да се обяснявам с мошеници. Всички вече знаем истината.

27

лекар до 27

преди 1 година

Де да беше лъжа.Имам колеги загинали от ковид,както и такива които след преболедуване вече на са същите.Аз бих искал въобще да не е имало ковид.Идея си нямаш колко хора познавам които са загинали от тази болест.Замисли се,че вече над 100 години има грип.Против грипа има и лекарства и ваксини.И не е изчезнал.Против ковида поне у нас няма антибиотици за домашно лечение!Колкото до заплащането-уверявам те,че си бяхме добре и преди ковида.Всеки който има някаква свестна професия и работи е добре.

26

Анонимен

преди 1 година

Свърши далаверата за докторята. Ама освен това, разбрахме, че са ни лъгали още преди пЛандемията с измислени пътеки, болни фантоми и скрити лекарски грешки за смъртните случаи. Всичко се връща и истината винаги излиза наяве- ФАКТ! Има кой да ги съди. Съдбата си знае работата, ние ще наблюдаваме.

fallback