Снимка: БГНЕС
fallback

Гръцките здравни власти обявиха 3 195 нови случая на коронавирус, заедно с 23 смъртни случая за последните 24 часа, съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Катимерини".

Случаите са намалели значително в сравнение с обявените ден по-рано 4 698, но това може да се дължи и на по-малкия брой тестове, направени през уикенда. Смъртните случаи обаче се увеличиха в сравнение с 19-те за изминалото денонощие.

В момента 204 пациенти са на апаратно дишане в интензивни отделения.

От началото на пандемията в Гърция са потвърдени 3 361 779 случая на коронавирус, от които 125 954, или 3,6 %, са повторни инфекции, както и 29 392 смъртни случая, 217 от които са регистрирани през последната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

От ваксини няма умрял, ама от глупост има. 37 000.

3

Анонимен

преди 1 година

Мхм... и как точно техните смъртни случаи са "значително по-малко"??? Неофициално се говори, че близо 4 000 000 Българи са изкарали "смъртоносния вирОс" и имаме колко... 35-40 000 смъртни случаи. Гърците ги скъсаха от тестове и мерки, та официалното им число сигурно е по-близко до реалното. Демек за подобна бройка заразени, имаме близки цифри починали... и това на фона на нашето "задравеопазване", дето хората ум.ират по стълбите е цяло чудо. Ама няма как.. мис.ирките трябва да заработват.

2

Анонимен

преди 1 година

Най-много от пландемията ще ми липсва начина по който майка ми всяка сутрин и вечер обливаше със спирт всичко от вратата на хладилника до вратата на блока по два пъти.

fallback