Снимка: архив, БГНЕС
fallback

156 са новите диагностицирани с COVID-19 лица у нас за изминалите 24 часа, като няма нито един починал, сочат данните на Единния информационен портал.

През последното денонощие са направени общо 2724 теста, което означава, че новите случаи представляват 5,7% от тестваните.

В болници към момента остават 752 души, като новопостъпилите в лечебни заведения за последните 24 часа са 11, в интензивни отделения са 78 души. Броят смъртните случаи от началото на пандемията е 36 965.

Общо потвърдените случаи на коронавирус от началото на пандемията до момента са 1 158 949, а направените тестове са общо 9 880 550.

През последното денонощие са поставени 100 дози ваксини, с което общият им брой нараства до 2 056 657.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Джендю

преди 2 години

И мен пак ме ваксинираха в Южния Парк... Да ви е яд! Такива, като нас, Ку_ронъ не ни Фаща! Опитайте и вие... Кеф цена няма! Ех тия корави момци от парка! Истински мъже.

21

От Берлин

преди 2 години

Не се залъгвайте, а приготвяйте за есента..! Човек от австрийското правителство, съобщи тайно по нашите канали, че от юни ще се почне по медиите с масирано промиване на мозъци с нови варианти-имат си план...!!! Сатрапите от ЕU, искат да набия отровата на цялото население до средата на 2023... Имаме Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

20

Анонимен

преди 2 години

Просто нито един не е починал в балница за това са 0, ама рзи ще оправят тая грешка в понеделник, те активните случаи не ги отпесват, ама виж брайката на умрелите се грижат

fallback